avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier pe trecerea de pietoni

buna,prietena mea a avut accident pe trecerea de pietoni fiind lovita de un sofer care a luat-o din plin.acest individ in loc sa sune la politie sau la salvare a luat.o de jos si,in loc sa o duca la spital a plecat cu ea acasa la el si probabil fiind beat la pus pe fratele sau in locul lui ca fiind acesta vinovat.a adus-o la spital cam dupa jumatate de ora de la accident.prietena mea s-a ales cu fractura grava la piciorul drept,avand nevoie de operatie si pus tija,plus lovituri la cap si la umar..dupa 4 zile de la accident nu a venit nimeni de la politie sa-i ia o declaratie.mai mult ,inculpatul vine in fiecare zi si o ameninta sa declare cum spune el ca daca nu o sa vada ea ce.o sa pateasca!
va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac?,dc nu vine nimeni de la politie,cu toate ca am fost si am vb si cu politistul care a fost la locul accidentului?
ce se poate face daca soferul s-a schimbat?
Puneti-o pe victima sa faca plangere in 60 de zile de la accident . Angajati un avocat , va lua daune de la societatea de asigurare auto a masinii care a lovit-o iar soferul va fi pedepsit penal. Nu luati in seama amenintarile , nu se intampla nimic . Faceti plangere si pentru amenintare . Sa sune la 112 daca e in spital .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod rutier vs noul cod penal dosoftei dosoftei buna ziua stimati avocati vin in fata dvs cu o dilema care mie in mod personal imi este usor putin ciudata in ciuda faptului caci nu prea am cunostinte de ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima accident rutier Utilizator_23net Utilizator_23net Buna ziua, In data de 23 aprilie 2015 bunica mea a fost accidentata de un autoturism la intersectia dintre doua strazi secundare (nu este trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Accident auto vatamare corporala liviu8419 liviu8419 buna ziua am avut si eu un accident auto am derapat si am lovit 2 oameni care se pregateau sa traverseze strada pe verde la semafor, acum am fost cautat de ... (vezi toată discuția)