avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor de incalzire

Am depus la administratorul blocului cererea pentru ajutorul de incalzire (presupun ca voi beneficia de el, avand in vedere ca eu am un somaj de 375 lei, iar mama nu are nici un venit), insa nu stiu ce pasi urmeaza acum. Trebuie sa astept vreo aprobare? Banii vor nevi direct la administrator pentru plata intretinerii, sau ii voi primi personal?
V-as fi recunoscatoare pentru eventualele detalii.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:56, 19 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Daca ati depus cererea la administrator, asteptati ca primaria sa va trimita Dispozitia de Primar in care scrie daca s-a aprobat sau nu cererea dumneavoastra. Ar fi bine sa ii cereti administratorului numarul de inregistrare al cererii, numar pe care l-a primit de la Primarie.
Banii nu ii veti primi nici dumneavoastra si nici administratorul. Agentia de Prestatii Sociale trimite banii direct furnizorului.
Multumesc pt raspuns Mai am o nelamurire Avand in vedere ca am repartitoare la toate caloriferele si primesc in fiecare luna o factura cu cat am consumat, ajutorul de caldura va fi in functie de suma de pe aceasta factura? Sau depinde de suma totala a intretinerii?
Procentul se aplica numai la cota de caldura, nu la toata intretinerea! Este ajutorul pentru incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana la intretinere mantu mantu Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de ... (vezi toată discuția)
Repartitor fraudulos eusebiuistrate eusebiuistrate Buna ziua . Am si eu o intrebare . De cand a inceput Iarna am observat ca pe langa costul intretinerii in sine am inceput sa platesc o suma de bani pt caldura ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata la intretinere pentru un apartament nelocuit danapascu01 danapascu01 As vrea sa va relatez o situatie legata de plata intretinerii pentru un apartament in care nu locuieste nimeni: in primul rand, in blocul respectiv locatarii ... (vezi toată discuția)