avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrari in unitati sanitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrari in unitati sanitare

Sotia mea a este asistenta principala intr-un spital de stat.A terminat anul trecut facultatea de medicina,specialitatea moase,a luat licenta,a dus adeverinta la conducerea spitalului.Nu i s-au recunoscut studiile,si nu i s-a schimbat incadrarea.In situatia ei la acelasi spital,se afla 5 persoane care au luat licenta in anul 2009,si 2 persoane in 2010.Managerul refuza sa le recunoasca studiile si sa le incadreze corespunzator.Sa dea spitalul in judecata le e frica ca raman fara servici.Ce e de facut in aceasta situatie?In legea veche se prevedea transformarea postului.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:50, 18 Noiembrie 2011
Nu este vorba ca nu le recunoaste managerul studiile,dar nu este obligatoriu ca ele sa fie promovate automat in functie ,prin absolvirea de st. superioare in specialitatea postului,atata timp cat nu au primit atributii corespunzatoare pt. un post cu st. superioare si nu li s-a modificat fisa de post. .Deci ,practic desfasoara aceeasi activitate ca si inainte de a absolvi st. superioare.Daca se va aproba promovarea,desigur aceasta se va face prin transformarea posturilor ocupate in prezent
Au inaintat un memoriu scris conducerii spitalului prin care solicita promovarea??Daca da,ce raspuns au primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medical cu studii superioare luminitacreata luminitacreata daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post maneagratiela maneagratiela sunt incadrata pe post de asistent medical BFT, insa lucrez de aproape 5 ani (din anul I de facultate) ca kinetoterapeut (fac munca de kinetoterapeut insa sunt ... (vezi toată discuția)