avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoana cu dizabilitati locomotorii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoana cu dizabilitati locomotorii

sunt o persoana care in urma unui accident rutier am ramas cu un handicap locomotor (paralizata de la jumatate in jos).Detin in iasi un apartamen cumparat de parinti inainte de accident dar acum nu il pot folosi stand la camin impreuna cu mama (nu ma pot descurca singura)As putea intr_un fel scapa de impozitul pe profit avand in vedere ce nu vand apartamentul sa obtin profit ci deoarece sunt oarecum oblogata.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:42, 19 Noiembrie 2011
Impozit pe profit pentru apartament detinut de persoana fizica?????
Daca detineti certificat de incadrare in grad de handicap,in temeiul art 26 din Legea nr 448/2008 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap-republicata,beneficiati conform alin
b) scutire de la plata impozitului pe cladire si teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare persoane handicap! Cornelia66 Cornelia66 Buna! Fiul meu are un handicap grad 2 accentuat si poseda permis de conducere cat.B As dori sa va intreb daca costa ceva inmatricularea pe numele fiului,nu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire ompozit persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav, fac hemodializa si spondilita cu poliartrita. Intrebarea este daca trebuie sa platesc impozit pe autoturism, ... (vezi toată discuția)