avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi Electrica pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi Electrica pe terenul meu

Ma numesc mihaela si am o casa in judetul dambovita si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa castig ceva de la electrica pe terenul meu se afla 5 stalpi de curent de inalta tensiune+transformator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 11:22, 19 Noiembrie 2011
puteti solicita despagubiri pentru lipsa de folosinta a terenului aferent stalpilor..
Stimate forumist,

Vedeți și discuțiile purtate aici:www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri, daune dicristian dicristian Buna seara. Tatalui meu i-a fost retrocedat un teren dupa 1989. Pe acel teren se afla 5 stalpi de inalta tensiune, terenul aflandu-se langa o statie de ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri energie electrica ifrim lavinia ifrim lavinia buna! Ma numesc ifrim lavinia am o proprietate in centrul satului unde am in curte un transformator si 3 stalpi de la energie electrica. Am facut ... (vezi toată discuția)