avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate

Buna ziua,
Am o rugaminte la dumneavoastra ,in ideea ca ma puteti ajuta cu o informatie sau,o posibila colaborare.Sunt in somaj si de cand am intrat mai precis fabruarie 2011 imi tot caut de munca in domeniul financiar/contabil.Decurand am gasit o societate aproape in stare de faliment,neavand altceva,am acceptat sa ma luminez cum a evoluat si sa gasesc o posibila stare de functionare .Fiecare a lucrat haotic fara simt de raspundere :documente ,stocuri si cred ca sunt destule.Eu am prestat servicii pana la nivel de balanta.Rugamintea mea este daca pot gasi consiliere in acest domeniu de contabilitate incat sa ma pot forma si dezvolta profesional contra cost.Astept un grabnic raspuns daca se poate pe acest site sau,adresa de email : vinerica_carmen@yahoo.com.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 11:28, 19 Noiembrie 2011
Buna dimineata,
Pai inafara de scoala, unde v-ati putea forma? Depinde si de ce nivel de pregatire aveti acum, dvs, trebuie sa decideti ce trebuie sa urmati in vederea perfectionarii.
Ar mai fi si posibilitatea angajarii la o firma mai mare unde sa puteti invata - cu amabilitatea colegilor... Nu am lucrat in domeniu, dar colegii de la financiar-contabilitate purtau numeroase discutii pe tot felul de chestiuni pentru gasirea celor mai bune solutii si fiecare invata cate ceva din ceea ce nu stiau. Se apela si la revistele de specialitate. Este drept ca vorbesc despre contabilitatea de 15-20 ani in urma care avea o oarecare stabilitate... Acum se produc schimbari in fiecare zi si toti trebuie sa fim la curent cu aceste schimbari, altfel...
Mai vedeti, aici pe forum sunt o multime de sfaturi pentru contabili si nu numai.
Succes!
Buna dimineata,
Va multumesc pentru incurajare dar, nu este suficient. Experienta mea profesionala e de 4 ani, in acest domeniu ,(in campul muncii am 27) numai ca ei au trecut fara o baza solida.Am terminat o scoala postliceala de profil si bineinteles facultatea management financiar contabil.am intalnit persoane de rea vointa care nu au avut interes a ma forma profesional.In speta am tinut contabilitate primara,iar de specialitate in momentul de fata sunt economist.
Astept o veste de la dumneavoastra.
Cu tot respectul,
O zi buna.
referitor la acele persoane care nu au vrut sa va formeze consider ca interesul este al dumneavoastra nu al lor cere si ti se va da ,citeste , documenteazate ,intreaba si ai sa gasesti solutii la toate trebuie doar sa vrei .la facultate ai trecut prin multe sesiuni si examene iale din urma punele cap la cap mai pune intrebari pe forum si ai sa vezi ca merge succes.
1. Un indrumar in contabilitate, probabil cel mai la obiect este lucrarea lui Possler, aveti monografii aproape pentru orice. Oricum monografiile uzuale le gasiti sigur.
[ link extern ]
2. Citit legislatie, obligatoriu: Cod Fiscal, Cod Procedura fiscala, Utilizarea documentelor contabile (Ordinul 3512/2008), Reglementarile contabile (Ordinul 3055/2009), si multe altele pe care le veti descoperii pe parcurs.
[ link extern ]
[ link extern ]

Din pacate in contabilitate, nu merge ca in alte profesii... indrumare de genul asta se gaseste prin firmele de contabilitate, binenteles pe un salariu si un volum de munca pe masura...

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
dgnConsulting, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor evidenta contabila carmenglavan carmenglavan buna ziua, sunt contabil incepator si as vrea sa primesc ajutor [EDITAT de moderator ]in legatura cu evidenta contabila a unei mici firme care distribuie ... (vezi toată discuția)
Tipizate sau formulare cu regim special? EUlavy EUlavy care este diferenta intre formular tipizat si formular cu regim special? cine are dreptul sa imprime si sa comercializeze formularele cu regim special? ce ... (vezi toată discuția)
Cita scoala trebuie sa faci ana & maria ana & maria am terminat facultatea de stiinte economice specializarea contabilitate si informatica de gestiune,mai am un pic si termin si masterul pe consultanta ... (vezi toată discuția)