avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului lucrator comercial magazin textile si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului lucrator comercial magazin textile si comercial

:DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si apoi un model pt.magazine comerciale.multumesc mult.:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 20 Noiembrie 2011
Imi cer iertare, dar sotia dumneavoastra in calitate de contabil ar trebui sa stie sa realizeze fisa postului.
In general, prin firme nu prea exista fise ale postului care sa precizeze atributiile reale.
Recomand doamnei contabile sa realizeze fisa postului in concordanta cu activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in cadrul acelui post.
La o simpla cautare pe google, va gasi multe modele de fisa de post pe care le poate adapta la specificul postului dorit.
Se gasesc si de cumparat, la niste preturi cam mari, care nu-si justifica costul. Eu zic ca merita sa se documenteze si sa incerce sa le faca.
aurel211252 a scris:

:DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si apoi un model pt.magazine comerciale.multumesc mult.:((

Gasiti aici un model pe care-l puteti adapta la societatea dvs
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca carmenutza_86 carmenutza_86 buna ziua.unde as putea gasi model contract colectiv de munca service auto? toate 2017 model contract de munca pentru administrator service,fisa postului ... (vezi toată discuția)
Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si ... DoarPala DoarPala Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si nu il gasesc pe google....am sunat la judecatorie si mi sa spus sa caut act contraventional...va ... (vezi toată discuția)
Regulament ordine intern BogdanMP BogdanMP buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de regulament ordine interna ( ROI ) abdatat unui magazin alimentar? Si un model de fisa postului de ... (vezi toată discuția)