cum pot fi recuperate sumele restante ce reprezinta pensie de intretinere minor,in conditiile in care veniturile celui obligat la plata pensiei vin din strainatate.deci angajatorul este o firma straina ,iar contractele se semneaza in romania prin firma intermediara.concret el este salariatul acelei firme din strainatate si banii ajung ce-i drept in contul navigatorului din romania.mentionez ca am vorbit cu mai multi executori si toti imi spun la fel...ca nu au competenta ptr a executa niste venituri ce vin din afara tarii.ce fac acesti copii in acest caz?iar in procesul penal ptr abandon nu se vor recupera aceste sume...doar se va vedea daca e sau nu rea vointa....
am spus mai sus ca prin procesul penal nu voi recupera aceste sume.el va fi poate condamnat cu suspendare si in continuare va plati tot cat considera el.cum recuperez sumele pe care ar trebui sa le dea din urma? dosarul penal ptr nepalta pensiei de intretienre minor va pleca in instanta in cel mai scurt timp.dar aici se discuta de art 305,rea credinta ,nicidem de sumele pe care ar trebui sa le plateasca din urma.
imaginati-va ca am avut dosarul la politie si parchet 2 ani ,acum urmeaza sa ajunga in instanta,va primi o amenda penala,ptr ca e la primul conflict cu legea penala..etc.dupa 2 luni de neplata sau plata partiala ,o luam de la capat,,inca 2 ani de cercetari si apoi poate o condamnare cu suspendare.acesti oameni au bani si nu se tem de aceste
condamnari cu suspendare in cazul in care vor fi.,nu ii afecteaza cu nimic.ei pleaca in continuare in voiaje si fac bani,in timp ce noi devenim niste procesomane.