avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot fi recuperate sumele ce reprezinta pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot fi recuperate sumele ce reprezinta pensie de intretinere minor daca veniturile debitorului vin din afara tarii

cum pot fi recuperate sumele restante ce reprezinta pensie de intretinere minor,in conditiile in care veniturile celui obligat la plata pensiei vin din strainatate.deci angajatorul este o firma straina ,iar contractele se semneaza in romania prin firma intermediara.concret el este salariatul acelei firme din strainatate si banii ajung ce-i drept in contul navigatorului din romania.mentionez ca am vorbit cu mai multi executori si toti imi spun la fel...ca nu au competenta ptr a executa niste venituri ce vin din afara tarii.ce fac acesti copii in acest caz?iar in procesul penal ptr abandon nu se vor recupera aceste sume...doar se va vedea daca e sau nu rea vointa....
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
ContSters114133, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters114133 , utilizator 11:21, 20 Noiembrie 2011
sau sa presupunem ca dupa ce instanta il condamna cu suspendare,acesta va incepe sa plateasca.cum ramane cu sumele pe care trebuie sa le dea din urma?adica de la depunerea actiunii si pana la mom in care el incepe sa faca plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere revizuirea unei incheieri date in camera preliminara? desirelia75 desirelia75 in baza art 341 alin 6 lit a Cod proc.pen.mi-a fost resinsa plagerea impotriva ordonantei parchetului de neincepere a urm penale impotriva fostului sot ptr ... (vezi toată discuția)
Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal? Livica Livica Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala-pensie de intretinere minor desirelia75 desirelia75 in urma plangerii penale de abandon de familie,parchetul a dat doar o amenda fostului sot,motivand ca am la dispozitie cale executarii silite stab prin titlu ... (vezi toată discuția)