in urma unui partaj mi-a fost atribuit imobilul .fostul sot nu vrea sa dea declaratie ca a primit sulta,iar cei de la carte au spus ca nu sunt suficiente dovezile care dovedesc plata acesteia ci ca vor neaparat declaratia lui.le-am spus ca acesta nu vrea sa o dea si mi-au spus ca va trebui sa merg iar in instanta.iar in instanta???dupa aproape 4 ani de procese o iau de la capat???ca vreau sa dau sulta si pot dovedi cu extrase de cont ca am dat-o si totusi cei de la carte nu tin cont de asta??va rog sa ma ajutati cu sfaturi si ce ar trebui sa fac!
Luati legatura cu un executor judecatoresc. Acesta va face notificare si in caz ca sotul dvs nu raspunde se va consemna suma de bani pe numele dansului. execuorul il platiti dvs.
nu pot sa cred asa ceva!sa vrei sa dai 100.000 lei sulta si sa fii nevoit sa mai platesti si executorul.executor platit si ptr recuperarea pensiei de intretienre pe care fostul nu o palteste...bani si ptr expertiza contabila..bani ce vor fi recuperati la un mom dat ..stau si ma intreb cati isi pot permite atatia bani intr-un timp atat de scurt ptr a plati toate acestea?m-am saturat de atatea chihite si cerinte si prostii si bani cheltuiti cu nemiluita!