avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizare SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizare SSM

pt autorizarea unei societăţi pe instruire SSM, legea prevede , conducătorul serviciului extern de preveire şi protecţie , sa aibe vechimea de cel puţin 5 ani în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. vreau să-mi spuneti daca această toată perioadă este obigatoriu să fi lucrat cu normă intreagă. mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:41, 19 Noiembrie 2011
Legea 319/2006 si hg 1425/2006 nu disting in acest sens.....Or,acolo unde legiuitorul nu distinge,nici interpretul nu trebuie sa distinga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil protectia muncii - responsabilitati conducator al locului de munca in domeniul ssm S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Buna, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: De ce calificari are nevoie persoana desemnata responsabil protectia muncii(eu sunt conducator de grup dar in ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna fisele de protectia muncii? serena82 serena82 Fisele de protectia muncii trebuie sa contina 3 semnaturi : a celui instruit (aici mi-e clar, e vorba de angajat), a persoanei care a efectuat instruirea si a ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii in unitatile spitalicesti - activitati de prevenire si protectie in unitatile medicale. serenciucn serenciucn cine este obligat sa efectueze protectia muncii periodica in unitatile spitalicesti? aceasta persoana trebuie sa aiba un curs de specialitate?poate aceasta ... (vezi toată discuția)