avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat la cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat la cedo

vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal .
am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria urziceni ,tribunalul ialomita ,curtea de apel bucuresti mia respins recursul ca ne fondat dosarul nr. 481/330/2010 al judecatoriei urziceni judetul ialomita .
am depus cerere de revizuire si astept raspuns .am ramas definitiv la 13 .01.2011
caut un avocat pe care sa ma sustina la cedo pentru a da justitia romana in judecata pentru abuz puteti consulta dosarul pe situl judecatorie urziceni .
vreau sa depun cerere la cedo cat mai repede va rog ajutati ma
cu stima.
recomandatimi un avocat la cedo?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 19 Noiembrie 2011
Termenul de introducere a plangerii la CEDO este de 6 luni de la data pronuntarii hotararii definitive....a cam trecut...
a trecut dar revizuirea nu este tot o cale de atac eu am considerat sa depun cererea dupa revizuire.
darisdinu a scris:

.am ramas definitiv la 13 .01.2011

Fata de termenul mentionat,rezulta ca nu se mai justifica eventuala cerere la CEDO,
care va respinge cererea cu motivatia de depasire a termenului de 6 luni

Singura sansa ar fi daca nu ati fost prezent la pronuntarea hotararii, si atunci sa incercati sa va folositi de data cand a fost comunicata hotararea. Revizuirea, contestatia in anulare sunt cai extraordinare de atac care nu sunt obligatorii in cazul sesizarii CEDO.
in concluzie ziceti sa nu mai fac ca nu mio aproba nu mai am nicio sansa mica sa mio aproba eu de und

Alte discuții în legătură

Plangere la cedo darisdinu darisdinu buna seara ! sant un cetatean care a suferit un abuz din partea justitiei din romania am fost condamnat fara sa fiu vinovat la 3 ani de inchisoare. in data ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva cand e termenul la care voi putea sa ma adresez la cedo michy michy pronuntarea a ramas definitiva pe 03.11.2009,dar acum am o cerere de revizuire in octombrie.de cand se ia in considerare de la ultima pronuntare ramasa ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)