avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita credit nevoi personale fara ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita credit nevoi personale fara ipoteca

Un sfat in urmatorul caz.
Dupa contractarea unui credit de nevoi personale de 19000chf , dupa plata ratelor o perioada de 2 ani , atat titularul creditului cat si sotia rama fara servici.Bineinteles ca rata nu s-a mai putut achita lunar.S-au achitat diferite sume de bani cand a fost disponibil.Luna trecuta cand s-a dorit efectuarea unei plati doamna de la ghiseu a spus ca nu poate incasa banii deoarece creditul nu mai figureaza la banca ci s-a vandut.Dupa o saptamana vine o scrisoare de la [banca ] ca daca nu se achita suma de 21.568 chf in cont., se trece la scoaterea la licitatie a imobilului.Se poate face acest lucru chiar daca a fost un credit de nevoi personale fara ipoteca , unde e diferenta atunci?Nu faci ipoteca pentru asa o suma......Cum naiba unii care au milioane de euro datorii la bugete de stat , nu patesc nimic si oamenilor simpli care chiar nu sunt rau intentionat nu li se deschide nici o portita pentru rezolvarea problemelor??
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 19:13, 20 Noiembrie 2011
vindeti dvs imobilul pana sa va puna sechestru pe acesta..
Deci sa inteleg ca nu conteaza creditul contractat , oricum pot sa-ti vanda casa???
dupa legile astora d-acum, asa se pare... imprumutatoru' iti poate vinde tot, absolut tot... orice bun "prezent si viitor", pana la infinit... si pana se "indestuleaza":))...

garantia "venituri" de la contractarea initiala, a fost asa la deruta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Pasi executare apartament, terenuri , salariu, etc mariuspopescuro mariuspopescuro Initiez un alt caz si anume eventualitatea in care nu as mai plati ratele creditulurilor catre banca. Astfel: Am un credit ipotecar pe apartament si un credit ... (vezi toată discuția)