avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua.Am de primit de la fostul sot pentru pensia alimentara a fiului nostru suma de 4900 lei pentru cele 8 luni de cand am intentat procesul de divort,va rog sa i-m spuneti cum sa procedez deoarece el i-mi trimite (de 2 luni) doar suma stabilita pe luna ,nu si restanta din urma-respectiv cei 4900 lei.
Cel mai recent răspuns: ContSters230320 , utilizator 13:42, 20 Noiembrie 2011
Adresati-va unui executor judecatoresc cu cerere de executare silita.
Este necesar sa va adresati unui executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii prin care debitorul are de achitat suma restanta de 4900 lei cu titlu de pensie de intretinere.
cat costa un executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare AnaKarina AnaKarina Buna ziua.am si eu o intrebare.am divortat de cateva luni iar fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru cei doi copii minori in valoare de 266 ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)