avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii catre finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii catre finante

am datorie catre finante si totodata am o suma mare de bani in casa pentru care mi se cere un act doveditor ca unde sunt banii. Daca nu o pot dovedi ce mi se poate intimpla?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 13:50, 20 Noiembrie 2011
Cautati sa va imprumutati si "sa puteti sa le puneti pe masa" celor de la finante banii care apar in soldul de casa. Altfel e infractiune : fapta administratorului care foloseste cu rea-credinta banii societatii, intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in interes propriu.
Daca sunteti administrator, pentru suma de pana la 5000 EUR faceti contract de imprumut, pentru restul trebuie sa aduceti acte justificative sau banii inapoi; in caz contrar puteti fi acuzat de delapidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut societate catre asociat Anisa Anisa Am o societate de la care m-am imprumutat in cateva randuri cu sume mai mari de 5000 EUR. Pana in prezent nu stiam ca este ilegal. Cum pot sa corectez aceasta ... (vezi toată discuția)
Penal - lipsa bani in casa ContSters148076 ContSters148076 Am o firma in insolventa, in urma controlului fiscal m-am ales cu o sesizare catre parchet pentru lipsa de bani in casa. E vorba de 34.000 lei. Acesti bani nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta penal boureanulidia boureanulidia Buna ziua Am fost administrator la o firma cu 2 asociati in perioada 2007-iunie 2009, cind am predat administrarea celuilalt asociat. In aceasta perioada, in ... (vezi toată discuția)