avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa-mi pensionez angajatii cu forta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa-mi pensionez angajatii cu forta?

Buna ziua! Salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare anticipata la cerere pot fi obligati sa iasa la pensie ? Societatea intampina greutati financiare si trebuie sa reduca cheltuielile.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 13:07, 20 Noiembrie 2011
Iftimi a scris:

Buna ziua! Salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare anticipata la cerere pot fi obligati sa iasa la pensie ? Societatea intampina greutati financiare si trebuie sa reduca cheltuielile.

Nu pot fi obligati sa iasa la pensie ....
~ Conținut șters la cerere ~
La pensionare anticipata nu, la pensionare pentru limita de varsta si vechime DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca nu am incetat cim-ul unei persoane care indeplinea conditiile pentru a iesi la pensie? nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua. Unul dintre administratori este femeie si ar fi trebuit sa iasa la pensie la limita de varsta in mai 2011. Este nascuta in aprilie 1952 si are o ... (vezi toată discuția)
Pensie lucica crivat lucica crivat sporul de la grupa a II-a de munca ii da dreptul unei salariate sa iasa la pensie chiar daca nu are 55 de ani? (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie ginutza 1955 ginutza 1955 Sunt nascuta(F) in 1955 luna Dec.ziua28 cand pot iesi la pensie (anticipat sau partial anticipat) si cu ce penalizare?Mentionez ca am o vechime de 38 ani si 8 ... (vezi toată discuția)