avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

leasing

daca soldul valorii reziduale este zero atunci la fact de inchidere a leasingului se mai plateste tva?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:16, 20 Noiembrie 2011
daaaaaa..... 0+24% TVA... 24% din zero... platiti, daca puteti, un sfert de zero TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)
Valoarea reziduala la contract leasing meganvio meganvio Poate sa ma ajute cineva cu informatii actuale legate de valoarea reziduala la un leasing auto? Am avut optiunea in ctr.sa platesc in rate valoarea reziduala . ... (vezi toată discuția)
Art. 134.1 (9) nu excepteaza regularizarea tva la valoarea reziduala platita in rate, la leasing? Doru Radu Doru Radu Considerati drept sau macar legal faptul ca societatea de leasing imi cere la final de contract, dupa ce am platit toate ratele din contract timp de 4 ani, sa ... (vezi toată discuția)