avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Top cele mai bune profesii juridice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Top cele mai bune profesii juridice

Buna ziua! M-ar interesa cam care ar fi cele mai tari profesii juridice raportat la 3 criterii de baza ( nu conteaza ordinea lor) :

- venituri obtinute
- volum de munca
- lipsa monotoniei ( posibilitatea de a face cu drag lucruri interesante in fiecare zi )

:-/
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:07, 27 Decembrie 2011
avocatura, notariatele, magistratura
Notariatele,avocatura,executorii judecatoresti,magistratura,consilierii juridici.
depinde cum esti construit...unii sunt construiti sa functioneze intr-un sistem dat; altii sa zboare singuri, altii sa zboare in grup, unii nu vor sa auda de munca de teren altii nu vor sa auda de program fix; unii nu vor sa auda sa le plateasca statul salariu, altii nu vor sa se ocupe singuri de toate cele (CAS/A, CASS impozite acte).
Depinde unde ai posibilitatea sa intri. Multe dintre jobb-uri cer experienta, altele alt gen de experienta.
De ex. ca notar titular trebuie sa fi mai intai stagiar. Ca sa ajungi stagiar iti cam trebuie o " matusa Tamara".
Dar cum ramane cu profesiile de lichidator judiciar, consultant proprietate intelectuala, expert evaluator, criminalist, detectiv, politist si altele??? :D
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
Iulian81, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa stie un absolvent de liceu care doreste sa devina jurist Ovidiu Ionescu Ovidiu Ionescu Buna ziua, Sunt dirigintele unor elevi care sunt interesati sa urmeze facultatea de drept. Totusi ei nu sunt bine informati despre ce ar urma dupa ... (vezi toată discuția)
Dobandirea calitatii de avocat Adrian Constantin Adrian Constantin - Politist , organ de politie judiciara cu experienta de 15 ani in domeniu, absolvent al Facultatii de Drept, poate obtine calitatea de avocat printr-un ... (vezi toată discuția)
Avocatura.primire.edili si alte specii care dau din coate ContSters121210 ContSters121210 Nu cumva normele juridice care ingaduie nu stiu caror edili in sens larg si altor categorii socio-profesionale sa le zic, de a deveni avocati definitivi in ... (vezi toată discuția)