avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce presupune executarea silita ?
Discuție deschisă în Executare silită

ce presupune executarea silita ?

daca sunt supusa la executare silita si nu am de unde sa platesc suma datorata, dupa ce am platit cateva rate, ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: diculescu_aurica , utilizator 17:58, 21 Noiembrie 2011
Va executa silit pe bunurile imobile(apartament,teren,),le scoate la licitatie,daca nu aveti nici bunuri imobile si nici mobile(masina,mobila,etc)nu are pe ce sa va execute.Sau va pune poprire pe venituri,oricum e la alegerea creditorului pt recuperarea diferentei care a ramas de achitat.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
Diana Ben Othmane, Avocat
In temeiul art. 371 indice 3 C.pr.civ. pot fi supuse executarii silite veniturile si bunurile dvs. Adica va face obiectul executarii orice aveti in patrimoniul dvs. indiferent ca sunt bunuri mobile sau imobile ori venituri. Daca aveti buna - credinta in sprijinul dvs. incercati o esalonare a platii datoriei, daca este vorba de o banca in general se accepta in conditiile impuse de aceasta, bineinteles.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)