avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare redactare intelegere scrisa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare redactare intelegere scrisa

Buna ziua,

am incheiat o intelegere scrisa intre mine si o persoana in vederea recuperarii unor bunuri si a unei sume de bani. Intelegerea a fost semnata atat de mine, de cealalta persoana si de doi martori. Hartia a fost datata cu 15.09.2011
Problema este ca am facut o greseala de redactare si in loc sa scriu ca bunurile vor fi restituite pana la data de 15.01.2012, am scris 15.01.2011.
Persoana cu care am semnat aceasta hartie spune acum ca nu am nici o sansa in instanta din cauza acestei erori. Evident ca nu vrea sa mai imi inapoieze bunurile.
Va rog sa imi spuneti cum se pune problema in acest caz. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 19:33, 20 Noiembrie 2011
Aveti sanse in instanta. Depinde de modul de percepere a judecatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut in baza unei hartii de mana Dana Marian Dana Marian Se poate recupera prin instanta o suma de bani care a fost data imprumut in cursul anului 2007, in baza unei hartii de mana (redactat), dar care a fost semnata ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani fara nici un act. andreea-emilia andreea-emilia buna seara.in urma cu 5 ani am imprumutat o persoana cu suma de 12000 iar acum persoana respectiva nu mai recunoaste ca i-as fi dat vre-un banut.nu exista nici ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat masina catalin112 catalin112 Buna seara, am imprumutat bani de la o persoana si am pus garantie masina.am facut un contract de vanzare cumparare de mana,in care se specifica,ca daca ii ... (vezi toată discuția)