avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de munca

buna seara, am si eu o nelamurire cu privire la prelungirea contractului de munca pe perioada determinata: concret de cate ori se poate prelungi si cate zile de proba?(e adevarat ca de 3 ori in intervalul de 36 de luni?)
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 08:17, 21 Noiembrie 2011
R:-poate fi incheiat un singur contract cu o durata nu mai mare de 36 luni
- CIM pe determinata poate fi prelungit prin 2 acte aditionale dar durata lor sa nu depasesca 12 de luni astfel incat CIM pe per. det. sa nu depasesca cele 36 de luni,iar urmatorul act aditional trebuie sa fie facut in sensul transformarii acestui CIM din determinata in nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe per. det.- de cate ori pot prelungi? hgabi hgabi Buna ziua, as dori sa va intreb de cate ori pot prelungi in CIM incheiat pe perioada determinata, conform noilor modificari ale Codului Muncii? Caz concret: ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - perioada nedeterminata baandreea baandreea Buna ziua. Care sunt din punct de vedere legal solutiile dupa ce o persoana incadrata pe perioada determinata a implinit cele 36 de luni conform Codului ... (vezi toată discuția)
Angajare perioada determinata - prelungire contract padicam padicam Am angajat un baiat pe o functie pe o per det de o luna,apoi am schimbat functia si pt o alta per det tot de o luna.Acum tre sa prelungesc cim,dar vreau tot pt ... (vezi toată discuția)