avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!
Am fost executata silit pentru un credit pe care nu am mai reusit sa.l platesc, dupa pierderea locului de munca. Nu am nimic pe numele meu. Intre timp m.am reangajat. Mi.au facut o poprire de 1/3 din salariu in valoare de 266 lei, dar in procesul verbal incheiat de executorul judecatoresc s.a mentionat si faptul ca in afara acestei popriri voi achita lunar la banca o rata de 200 lei. Ce se poate intampla daca nu mai pot sa achit aceasta rata?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:53, 20 Noiembrie 2011
Nimic,cuantumul sumei ce poate fi retinuta din salariu prin poprire nu poate depasi 1/3 din venitul dvs.net,in cazul unui singur creditor.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)
Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)