avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie

Am avut o problema cu un individ ,aflanduma in acelasi compartiment cu el eu venind din strainatate , el urcanduse in rom beam wiski mancam si discutam cu cei din jurul meu,la un moment data mai se alatura un individ cu o sticla de cola,a baut si el cu noi el era suparat e zicand ca a pierdut la aparate si zice mai am si eu bani 15 ,20 ron dupa aceea el sa culcat noi merg sa fumam la bar toaleta cand sa trezit zice ca iau disparut 10 mil imi da un prieten la tel dupa pleaca in celalant compartiment,vb la tel se intoarce mil da la tel eu credem ca face la misto,la un moment dat zice ca suna la pol, dand vina pe mine si un baiat care la am cunoscut pe tren,eu venind din itl el din ungaria,mergem la pol ne controleza,bagaj ne dezbraca aveam 15 lei si numai euro celalat am inteles ca numai euro cred ca si ceva forint am dat declaratie nu imi venea sa cred ce se intampla .el tot amenita ca are jmecheri pol vazand aste ne a dat drumul nou inainte oprindul pe el eu plecad cu microbuzul ,acum ma gandesc ca le am zis si politiei sa il dau in judecata ? O sa fie un proces sau se termina la pol ? ei au constatat au facut proces verbal ne au controlat am dat declaratie ,dar nu mi au dat nimic la mana .cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: gabriel79 , utilizator 15:06, 21 Noiembrie 2011
Ati mai postat o data acelasi lucru. Politia va ancheta cazul si veti afla pe parcurs ce se va intampla.
Daca ati dat declaratie la politie,urmeaza la finalul cercetarilor sa vi se comunice solutia dispusa
O sa i-mi trimita scrisoare sau se face proces? Eu nu locuiest in tara am lasat si nr de tel e decat mama unde am eu domiciliu eu am dubla cetatenie ma -gandesc ca iar cheltui bani pe dum pentru un idiot. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare atac canin ! buna ziua. ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin ... Sebi Oprea Sebi Oprea Buna ziua. Ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin pe scurt care este situatia cu care ma confrunt. Detin un caine din rasa Amstaff, inregistrat ... (vezi toată discuția)
Marturia mincioasa in fata instantei sperantagabi sperantagabi Faptul ca amantul sotiei vine ca martor intrun proces de divirt in care declara ca sotia mea ar fi fost agresata fizic si ca separarea sotiei de mine sar fi ... (vezi toată discuția)
Agresorul poate depune plangere pt vatamare corporala? maryion maryion Buna ziua! Hristos A Inviat! Revin si eu cu o problema dupa o pauza mai lunga. Nu stiu daca am postat bine acest subiect si deaceea imi cer scuze. Sa ... (vezi toată discuția)