avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier

Buna ziua, in legatura cu reabilitarea la cazier am 11 ani de cand am fost eliberat se poate face reabilitare de catre organele de politie care se ocupa cu judiciarul mentionez ca am toate actele :sentinta definitiva,adeverinta de executare a pedepsei.Lucrez din anul 2001 la aceeasi firma ,credeti ca este nevoie de o adeverinta din partea firmei.
Daca nu se poate face de catre politie cam cat ar dura prin judecatoria.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:51, 21 Noiembrie 2011
Reabilitarea o solicitati dvs. si nu politia.

Formulati o cerere de reabilitare si o depuneti la judecatorie.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Da eu solicit reabilitare dar intrebarea mea este daca pot sa fac reabilitare la politie?
Am inteles si va multumesc,stiti cumva cam cat ar dura de la depunerea cereri?
Va rog daca stiti careva sa-mi raspundeti
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
Laurentiu34, utilizator
Depinde cuantumul pedeapsei si daca ati fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare sau cu privare de libertate. Din cele spuse reiese ca a fost cu privare de libertate, dar conteaza si cati ani ati avut de executat pt a se stii daca e posibila reabilitarea in acest moment.
am executat 21 luni din pedeapsa de 3 ani in perioada 1988 noiembrie pana in 2000 septembrie

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor londonezul londonezul Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa ma reabilitez ! adonisalexandru adonisalexandru In anul 1993 am fost condamnat la 1 an si 6 luni pt. conducere in stare de ebrietate si fara permis din care am executat 9 luni. As vrea sa ma reabilitez dar ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea adresaramona@yahoo.com adresaramona@yahoo.com buna seara!am sentintele penale definitive la diferite sectoare in Bucuresti.in acest moment am domiciliul stabil in jud Hunedoara,unde vreau sa si fac ... (vezi toată discuția)