avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontare in wekeend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontare in wekeend

Buna seara, am un punct de lucru, magazin, al unei societati, unde lucreaza doar o vanzatoare si un manipulant. Programul este inclusiv sambata si duminica. Eu le dau liber in alte doua zile ale saptamanii consecutiv, plus spor la salariu, insa pentru a tine magazinul deschis, tb sa aduc alte doua persoane de la un alt punct de lucru in acele zile. Mentionez pe pontajul acelui punct de lucru ca in acele zile au lucrat doua persoane de la un alt punct de lucru? mai tb sa iau alte masuri pentru aceste doua zile?
De asemenea, este gresit daca am pus pauza de masa de 1 ora si pauza de echipare 30 de minute ( program 7.30-17, in care 1 ora pauza de masa si 30 min pauza de echipare), Aceste pauze nu sunt incluse in timpul platit. In contractul individual de munca trec programul de lucru incluzand si aceste pauze, adica 7.30-17?

Alte discuții în legătură

Ordine interioara neluciarnau neluciarnau Este corect ca muncitorii sa lucreze 2 sambete pe luna de la 7 la 13 pentru pauzele de masa si de fumat? Mentionez ca pauzele sunt 2x10min.pt.fumat .1x30min pt ... (vezi toată discuția)
Repausul săptămânal, art.137 codul muncii francisca_maria francisca_maria Stimați domni, Doresc să supun atenției dvs următoarea situație pentru un magazin cu vânzare articole îmbrăcăminte: - program de lucru L-V: ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc ContSters75393 ContSters75393 As dori sa infiintez o societate comerciala ,dar nu stiu cum sa aranjez programul de lucru ptr angajati.As dori sa fie programul de lucru de 10 zile de lucru a ... (vezi toată discuția)