avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Absentele nemotivate-Spor vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Absentele nemotivate-Spor vechime

Sporul de vechime mai este afectat de absentele nemotivate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:40, 3 Octombrie 2008
Nu are nicio tangenta cu absentele nemotivate, sporul de vechime se acorda la salariul de baza.
Asa era acum catva timp!
Deci numai este de actualitate?
Absentele nemotivate afecteaza salariul realizat, intrucat nu sunt platite.
Sporul de vechime se acorda in functie de vechimea in munca si se adauga sau este inclus in salariul de baza.
Multumesc!
Mai am o intrebare...o angajata care revine din concediu crestere copil, dupa cateva zile intra in concediu medical, care este baza de calcul a concediului medical?

Baza de calcul a indemnizatiei este salariul minim pe economie.

Alte discuții în legătură

Sporul pentru munca sambata-cum se calculeaza? hgabi hgabi As dori sa va intreb cum sa calculeaza sporul acordat unui salariat pentru ca lucreaza sambata? Art.137 (3) prevede acordarea unui spor la salariu, dar nu ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna silvivien silvivien Lucrez in invatamant si din 17 ian. 2017 pana la 15 iunie 2018 sunt in concediul medical, cod 14. De la 15 iunie 2018 pot sa imi iau concediul de odihna. Va ... (vezi toată discuția)
Spor calcul .formule tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 Buna ziua!cum se calculeaza sporul ?care este metoda de calcul?de la 01.05.2011 numai este obligatoriu sporul ?am inteles ca se calculeaza la timpul efectiv ... (vezi toată discuția)