.sotul meu intrase pe internet si ii aparuse un pliculet in care sa putea sa isi completeze datele personale daca doreste sa participe la nu mai stiu ce extragere...completand acestea ,dupa un timp am primit vb de la posta ca am un pachet....habar nu aveam de la cine,ce si m-am dus nedumerita sa-l ridic!nu am platit nimic pentru ca nu se cerea asta...era o carte "1001 de remedii casnice"...am zis ca probal o fi castigat la extragere...dar teapa!dupa o luna aproximativ apar plicuri cu o suma de 65 de lei de platit!ne-am socat cu sotul meu si am zis ca e o gluma,vor sa te fure!timp de un an plic dupa plic lunar....acuma primesc de la call center recuperare datorii...si sunt extrem de furioasa pt ca stiu ca e o teapa si nu merita nici un ban ,dar ma streseaza deja psihic sa primesc lunar asa ceva ....
va rog sa-mi spuneti cum sa actionez in aceasta privinta.
Cati bani solicita in momentul asta, tot 65 de lei ? Ce era in plicurile pe care le primeati, instiintari de plata a cartii aleia sau ce ?
Va puteti adresa protectiei consumatorului, insa nu vi se va da dreptate daca au dovada ca sotul dvs a comandat-o, insa puteti incerca.. sunt multe reclamatii adunate.
Demisie fortata
fily
Buna ziua
Timp de 7 ani am lucrat intr-o institutie publica ca si sef serviciu achizitii-administrativ si avem in subordine compartiment achizitii, ... (vezi toată discuția)