Dupa inscrierea la masa credala, am primit notificare prin care mi se recunoaste inscrierea in tabelul creditorilor. Suma inscrisa este nu este suma totala, ci doar suma pe care fosta firma angajatoare a fost de acord sa mi-o plateasca, dar procesul respectiv a fost suspendat din cauza ca firma a intrat in insolventa.
Motivele pentru care nu mi se dau si restul banilor sunt fix aceleasi motive pe care le-a invocat avocatul fostei firme angajatore. Am senzatia ca acetele justificative si precizarile pe care le-am depus la dosar nici nu au fost luate in considerare.
Ce pot face in aceste conditii? Depun constestatie la care atasez actele deja depuse? Pot sa le cer sa-mi demonstreze cum au ajuns la concluziile respective? Pentru ca va repet, nu se da nici un fel de explicatie- ce a depus avocatul paratei la dosar e luat de bun, dar ce am depus eu nici macar nu a fost luat in considerare.
Buna ziua,
faceti contestatie la tabelul definitiv sau preliminar al creantelor(depnde in ce faza este) prin care mentionati faptul ca, creanta care nu v-au inclus-o este dobandita inainte de intrarea in faliment/insolventa a debitoarei(creantele care se acumuleaza dupa intrarea in insolventa nu se inregistreaza in tabel), unde depuneti copia facturilor si precizati faptul ca facturile au fost acceptate.
pt ramona : cititi intrebarea cu atentie inaite sa scrieti un raspuns !! - este vorba de un fost salariat !!
pt irina :
solutia este contestatie la tabelul preliminar - ce reprezinta suma care nu a fost acceptata in tabel numai dvs stiti
Tabel preliminar
Sophya
Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Insolventa
lorenna87
Buna ziua,
Daca a fost schimbat lichidatorul judiciar al debitoarei, dar pana in acel moment si-a indeplinit obligatiile; printre care: notificarea ... (vezi toată discuția)