avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul cm eronat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul cm eronat

va rog sa ma ajutati la calculul unui cm pt ca imi da eroare la declaratia 112 si nu stiu unde gresesc.am un angajat de pe 09.09.2011 iar de pe 02.10-06.10.11 are medical .Nu are stagiu de cotizare de aceea am luat drept baza de calcul brutul din septembrie 585 lei cu 16 zile lucrate rezultind o medie /zi de 36.56 lei iar indemnizatia suportata de angajator este de 146 lei pt 4 zile .CM in continuare nu il inregistrez pt ca nu este platit de casa si l-am trecut de pe 07.10-17.10 ca si absent motivat .Problema este urmatoarea ,in luna octombrie s-a redus programul de lucru la 4 ore pe zi iar in momentul in care trec in salarizare(decl 112) datele de mai sus imi da la validare eroare de calcul .Unde gresesc ?
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 09:31, 5 Decembrie 2011
Cred ca greseala provine de la media zilnica a bazei de calcul,care nu este 36,56 ,ci 26,59(585/16+6),in care 16 reprezinta nr. de zile lucrate si 6 nr. de zile fara activitate.Contributia pt. indemnizatii si concedii s-a achitat pe septembrie pt. 22 de zile ,nu pt.16.
ce ar trebui sa fac acum ?declaratia am trimis-o pina la urma ,a validato ,sa fac rectificativa la 112 si NC de corectie in noiembrie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical adrianabresug adrianabresug am un angajat din data de 09.09.2011 care pe 02.10.2011 intra in medical pina pe 17.10.2011 problema este ca nu a mai lucrat in alta parte si nu a beneficiat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Declaratia112 - concediu cod 08 grasa78 grasa78 va rog sa-mi precizati daca este corect: am un concediu medical cod 08, cu un cuantum de indemnizatie de 1.517 lei, din care se scade CAS 10,5% in valoare de ... (vezi toată discuția)