avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare somatie plata ?
Discuție deschisă în Executare silită

contestare somatie plata ?

Am primit de la taxe si impozite o somatie de plata pt. o amenda. Cum o pot contesta ?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:47, 27 Noiembrie 2011
Aveti deschisa calea contestatiei la executare care se face intr-un termen de 15 zile de la primirea somatiei si a titlului executoriu. Trebuie sa inserati in cererea introductiva motivele pentru care apreciati ca executarea este nelegala, nefondata sau neintemeiata.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit ... danacorina danacorina Bunaziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit in data de 09.08.2022, iar in 25.01.2023 s-a primit o amenda de parcare pe care nu am ... (vezi toată discuția)
În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu ... Ralunico Ralunico În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu care m am judecat pt un impozit nelegal le a fost anulată somatia si titlul executoriu respectiv ... (vezi toată discuția)