avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa judiciara de timbru

Sunt obligat la lata unei taxe de timbru judiciar in valaore de 40. milioane , 366,51 in fiecare luna termen 27, a fiecarei luni, pronuntata in oct. 2011, iar urmatorul termen 23.11.2011.
Aceasta taxa a fost calculat eronat, imobilul a fost suprar evaluat, pot sa cer anulare acestui ajutor judiciar pe motiv , ca imobilul e supra evaluat ?
sau pot sa cer amanarea plati taxei, din motive financiare?
Cel mai recent răspuns: Adorjan Ramona , Consilier juridic 14:52, 21 Noiembrie 2011
din punctul meu de vedere ar trebui sa cererti anularea acesteia sa o contestati daca este supra-evaluat sau sa cererti instantei sa reevalueze casa printr-un evaluator numit de instanta.
Puteti merge si pe partea ca nu va permiteti, asta daca faceti dovada salariului net pe luna si faptul ca nu aveti alte venituri. Dar va sugerey s[ le amintiti pe amandoua in instant[, faptul ca nu va permiteti si faptul ca e supraevaluat si sa cererti instantei sa desemneze un evaluator care sa reevalueze imobilul.
taxa a fost calculata la valoare imobilului, asa cum rezult din certificatul fiscal de la taxe si impozite, e posibil daca voi aduce un alt certificat din care reiese faptul ca imobilul are alta evaluare, se poate cere rejudecare
Puteti face recurs impotriva hotararii date de prima instanta prin care sa cererti casarea cu trimitere spre rejudecare pe motivele care se invoca la art.304 din Codul de Procedura Civila.Consultati-va cu un avocat si va va da amanuntele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare ,casare sentinta aser aser Va rog sa-mi explicati - prin ce difera \" modificarea \" unei sentinte de\" casarea \"sa -in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Lipsa motivare respingere recurs Dajani Dajani Buna ziua, Din pacate nu pot obtine stampila de \"irevocabil\" pe o hotarare judecatoreasca, cat si \"investirea cu formula executorie\" pentru ca desi ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab la data de 23.03.2011,instanta de fond dispune incetarea starii de codevalmasie asupra unui imobil si obliga reclamantul la plata unei sulte hotarire ... (vezi toată discuția)