avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea indemnizatiei de crestere a copilului pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea indemnizatiei de crestere a copilului pentru studente

Sunt studenta in anul II la zi,la o facultate de stat si sunt casatorita si imi doresc foarte mult un copil.As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului si daca beneficiez de aceasta daca trebuie sa renunt la cursuri pe o perioada de 2ani?!va rog mult de tot daca ma puteti ajuta!!!:((

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc studenta magutza magutza Buna ziua, am o intrebare la care am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred... Sunt studenta la zi, in anul trei la o facultate de stat, la taxa.Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil nicogala nicogala Buna ziua, Am fost angajata pe o perioada de 2 ani, pana la 1 octombrie 2012, de cand urmez cursurile unei facultati de stat, la zi. Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Dupa facultate beneficiez de somaj seby tf seby tf sunt studenta ultimul an la zi(cu taxa) si vreau sa stiu daca dupa ce termin facultatea beneficiez de somaj fara sa fi lucrat?Dar daca pana la terminarea ... (vezi toată discuția)