avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de indemnizatie de somaj?

un angajat care a lucrat 12 luni jum cu timp normal de lucru si 1 luna cu timp partial, beneficiaza de ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:48, 30 Noiembrie 2011
Daca are 12 luni intregi, lucrate cu program normal, poate beneficia de indemnizatie de somaj daca ii inceteaza CIM din motive neimputabile salariatului.
multumesc pentru informatie, o zi buna
in cazul IF-urilor daca platesti si procentajul la somaj poti beneficia de acesta daca ai 12 luni cotizate ?
Daca ati platit contributia la somaj timp de 12 luni puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
credeam ca , cotizatia de somaj se plateste la casa de pensii , dar mergand acolo mi-au spus ca nu la ei se plateste ci la ITM...

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie somaj monaneamtu monaneamtu eu sunt libera de contract incepand cu 10.01.2011.Se pare,insa,ca nu mi se va elibera carnetul de munca decat,cel mai devreme,pe 10.02.2011.Explicatia celor de ... (vezi toată discuția)
4 luni din concediul pt cresterea copilului nu apare in cartea de munca, cine le poate trece? franci franci situatia mea este urmatoarea: inainte de treminarea concediului de maternitate m-am intors o luna la firma care m-a disponibilizat \"cu acordul meu\" cu 31 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi pot avea in asemenea conditii? C.Geta C.Geta buna ziua.m-am mutata de cateva luni in alt judet.m-am angajat la o societate care la cererea mea,in data de 28.02.2009 mi-a incheiat cm cu art 65 aliniatul 1 ... (vezi toată discuția)