Firma noastra a dat in 2009 marfa unei alte firme care de atunci nu ne-a platit (o parte) si ne poarta cu vorba. Le-am trimis emailuri, instiintari si somatii - ultimele destul de recent, avand chiar semnatura de primire-, am dat telefoane... Colega de la contabilitate chiar a fost la ei pentru a discuta de primirea sumei restante. Insa nimic !!
Recent, un agent de vanzari de-al firmei noastre a dat marfa unei alte firme cu plata la termen, in baza unui contract. Nici acestia nu ne-au platit iar ulterior, facand verificarea firmei, am aflat ca este vorba in mare despre aceeasi asociati, care fac din asta un model de business.
As dori sa gasesc un avocat cu experienta in astfel de cazuri pentru a ii actiona in judecata pentru recuperarea sumei datorate (chiar si penalitati de intarziere) si cheltuieli de judecata. Firma functioneaza bine mersi, au deschis inca puncte de lucru, doar ca nu le pasa de datoriile restante.
Am lucrat cu firme de recuperare si avocat in trecut insa rezultatele au fost slabe datorita neatentiei acestora (cereri netimbrate, valori neconcordante ale sumelor restante). As vrea sa gasesc pe cineva care sa faca treaba buna si atenta, la un pret corect.
Firma recuperare
constantin29
Buna ziua,o firma de recuperare creante ma tot agaseaza cu telefoane,mesaje si scrisori cu amenintare de executare silita.Sustin ca as avea o datorie la ei din ... (vezi toată discuția)