avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperare

Buna ziua,o firma de recuperare creante ma tot agaseaza cu telefoane,mesaje si scrisori cu amenintare de executare silita.Sustin ca as avea o datorie la ei din 2009 restanta de la un abonament de telefonie mobila,pe care insa eu stiu ca nu mi-a ramas nici o restanta.Le-am cerut sa imi trimita actele in baza carora le datorez suma respectiva( 600 lei)dat fiind ca pretinsa datorie initiala ar fi de 130 lei..Acum imi dau mesaje ca ma vor cauta acasa..Ce pot face sa scap de ei ,daca ma cauta pe acasa o sa ii tratez cu un par ca deja m-au innebunit!
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 10:35, 29 August 2014
Sa le spuneti ca apelati la avocat daca va mai suna.
Adica vor fi dati in judecata.
Nu aubdreptul sa va hartuie.
Daca dati cu parul dati de belea...
Pai i-am zis tipului care ma suna zilnic de cate 2-3 ori...l-am rugat ca,daca sunt dator la ei sa se adreseze justitiei si daca justitia zice ca sa platesc ..platesc! Dar,intre timp sa ma lase in pace!.....Nu inteleg in ce calitate imi cere el bani....
Asa o sa va hartuiasca si de acum inainte. Nu va mai intindeti la discutii cu cei de la firma de recuperare si nu mai oferiti justificari si scuze. Comunicati persoanei ca daca nu sunteti lamurit cu privire la cuantumul sumei nu aveti ce discuta.
Incercati si varianta " nu mai avem ce sa vorbim" si inchideti telefonul. Si asa, de cate ori va suna . Nu e usor, e un razboi al nervilor, si firmele astea de recuperare pe asta mizeaza , ca oamenii cedeaza si ajung , pana la urma sa faca o plata mica, o suma, sau semneaza un angajament...si asta asteapta, pt. ca in felul asta se recunoaste acel debit , datoria , si se intrerupe prescriptia .Si il pot haitui mai bine . Deci, calm si rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuita de firma de recuperare creante Mirrella P. Mirrella P. M-am mutat in urma cu vreo doi ani, apartamentul ramanand tot prioprietatea mea, n-am mai platit firma de cablu. Erau vreo 50 de lei de plata, in fine, am ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata datorie a mamei decedate, de care nu am stiut mihasava35 mihasava35 Buna ziua... Mama mea a decedat in urma unui incendiu in Noiembrie 2007. Tot ceea ce eu stiam ca are ca datorii le-am achitat la momentul respectiv,adica ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara - posibilitatea de a se prescrie? rumon_monalisa rumon_monalisa Buna ziua, O persoana a imprumutat de la o institutie bancara o suma de bani in numele unui coleg de munca, acesta din urma semnand si el in calitate de ... (vezi toată discuția)