avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rog ajutor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rog ajutor

Buna ziua,

Am o nelamurire si as dori sa va intreb ceva.

Am un SRL infiintat de 2 luni.Societatea este neplatitoare de TVA si plateste impozit pe venit de 3 %. Inca nu am angajati. Ce declaratii trebuie depuse?lunar sau trimestrial?

Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 19:32, 21 Noiembrie 2011
Daca platiti impozit pe venitul microintreprinderii sunteti obligat ca in 60 de zile de la infintare sa aveti minim un angajat cu CIM indiferent de norma de lucru. Veti depune trimestrial decl 100 privind impozitul de3% si 112 cand aveti salariati. Nu uitati de vector adika 010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit 2009 firma nou infiintata fara venituri amgmdv amgmdv Pentru o firma nou infiintata (decembrie2009 ), care nu a realizat venituri in 2009, trebuie calculat impozit pe profit? Din cate stiu eu firmele nou infintate ... (vezi toată discuția)
Declaratii si termene dona77 dona77 Ce declaratii si la ce termene ar avea ca obligatie un SRL (nou infiintat), neplatitor de TVA, Impozit/venit , 1 angajat, optiune perioada fiscala ... (vezi toată discuția)