avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratii si termene
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratii si termene

Ce declaratii si la ce termene ar avea ca obligatie un SRL (nou infiintat), neplatitor de TVA, Impozit/venit , 1 angajat, optiune perioada fiscala trimestriala?
dar un SRL neplatitor TVA, Impozit/profit, fara angajati, perioada fiscala trimestriala?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:56, 12 Noiembrie 2012
Un SRL neplatitor de TVA ,fara angajati -DEcl.100 la trim. pentru impoz.pe profitt pina in 25 a luni urmatoare trimestrului.
Un SRL cu angajat,neplatitor TVA -- decl.112 si decl.100 pina la 25 a luni urmatoare trimestrului.
Atentie chiar daca e la trimestru decl.112 se transmmite pe fiecare luna separat,dar toate la data scadenta perioadei fiscale trim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Platitor de impozit pe profit lunar ionela11 ionela11 Buna ziua! Am o firma infiintata in iunie anul acesta. In sept am angajat o persoana. Sunt neplatitoare de tva, platitoare de impozit pe profit trimestrial. ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Societatile care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl.112 trebuie sa depuna formularul 010 la Finante si sa anunte? Daca am depus luna ... (vezi toată discuția)