avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa scolara copil cu un parinte decedat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa scolara copil cu un parinte decedat

Buna ziua,

Sunt mamica a douua fetite: una are 3 ani este la gradinita, si una are 7 ani este la scoala clasa intai, sotul meu a decedat acum 1 an jumatate , fetele nu au beneficiat de pensie de urmas pe motiv ca sotul meu nu lucra in momentul in carre a decedat si nu avea minimul de ani lucrati pt a putea lua pensie de urmas, mai precis vreo 4 luni...in fine...intrebarea mea e: poate beneficia fetita de la scoala de bursa pentru motivul ca nu are decat un parinte? pentru ca de la scoala mi s-a spus ca e posibil sa nu poata beneficia ca doar copii care au ambii parinti decedati primesc o astfel de bursa.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Bursa de orfan Sophia Natalia Sophia Natalia Buna ziua, am o intrebare va rog sa ma ajutati. am depus un dosar de bursa de orfan pentru fetita mea care este clasa pregatitoare , tatal fiind decedat!. eu, ... (vezi toată discuția)
Despre adoptia bunici mele marian_26 marian_26 Bunica mea (traieste) poate sa imi faca vreun act de vanzare cumparare pe terenuri, imobile sau ce mai are ca mostenire dupa sot asta dupa ce am trecut eu pe ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bursa fetitei...de ce?? vas zelma vas zelma fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar ... (vezi toată discuția)