avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... BURSA DE ORFAN
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

BURSA DE ORFAN

Buna ziua, am o intrebare va rog sa ma ajutati. am depus un dosar de bursa de orfan pentru fetita mea care este clasa pregatitoare , tatal fiind decedat!. eu, Mama, am un job unde castig salariul minim pe economie. mai am o fetita in varsta de 3 ani care urmeaza sa intre la gradinita in toamna, iar fetele beneficiaza de o pensie de urmas de 520 fiecare. ei spun ca am venit prea mare si asta ar fi motivul pentru care ne -a fost respins dosarul. mentionez ca fetita primul semestru l-a frecventat la o alta scoala unde de acolo primea bursa de orfan, este legal , sau sunt indreptatita sa fac contestatie ? ce ma sfatuiti sa fac ? multumesc !

Alte discuții în legătură

Bursa scolara copil cu un parinte decedat teodoraion teodoraion Buna ziua, Sunt mamica a douua fetite: una are 3 ani este la gradinita, si una are 7 ani este la scoala clasa intai, sotul meu a decedat acum 1 an jumatate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru ... natasav natasav Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru studenți orfani de un părinte. Ce venituri se iau în considerare? De la universitate se ... (vezi toată discuția)
Copil orfan de tata ionica3727 ionica3727 Buna seara, imi cer scuze pentru eventualul deranj dar am nevoie de ajutorul d-voastra intr-o situatie mai delicata. Acum 2 ani, cu o saptamana inainte de a ... (vezi toată discuția)