avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie a unui bun obtinut prin testament, fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie a unui bun obtinut prin testament, fara succesiune

Buna ziua,

Se poate dona un bun obtinut prin testament, fara sa fi fost facuta succesiunea ?
Cel mai recent răspuns: serene , utilizator 09:19, 23 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca testatorul este decedat NU puteti vinde bunul testat fara dezbaterea succesiunii si obtinerea unui certificat de mostenitor testamentar sau pe calea instantei judecatoresti daca este cazul.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
serene, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un testament nu a fost trecut prin succesiune. apoi peste ... Ilinca Banu Ilinca Banu Daca un testament nu a fost trecut prin succesiune. Apoi peste ani, mostenitorul testamentar a decedat. Fiul acestuia poate fi si el mostenitor testamentar sau ... (vezi toată discuția)
Testament-donatie-succesiune fiducius55 fiducius55 Problema Juridica: Testament-Donatie-Succesiune Buna ziua. Onorabile avocat,notar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea situație. ... Amonyca Amonyca Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea situație. Eu sunt moștenitor testamentar al unei persoane pe un apartament. El în momentul cumpărării ... (vezi toată discuția)