avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... parati in proces privind recuperarea taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

parati in proces privind recuperarea taxei de poluare

Buna ziua. In cazul unei cereri de chemare in judecata privind recuperarea taxei de poluare, pe langa directia de finante, pe cine mai trebuie sa chem in judecata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: allexandru83 , utilizator 10:17, 22 Noiembrie 2011
Administratia Fondului pentru Mediu, insa depinde de instanta
de obicei ANAF se sesizeaza si cheama in garantie Administratia Fondului pentru Mediu.
Eu am chemat si Administratia Finantelor Publice din orasul unde am domiciliul. AFP
Chiar daca nu improcesuati Administratia Fondului Pentru Mediu, ANAF il va chema in garantie. Eventual pentru a castiga timp ati putea chema in judecata si Admin. Fond.pt. Mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Torahus Torahus Cu cine ar trebui sa ma judec in contradicotriu pt. restituirea taxei? AFP zica ca DGFP, iar astia zic ca AFPCM - administratia finantelor publice pt ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ? sebirelli sebirelli Buna ziua. Pt recuperarea taxei de poluare auto pe cine actionez in judecata? Doar administratia financiara care a calculat si incasat taxa, sau si ... (vezi toată discuția)