avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cerere bilant pentru contract intre societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cerere bilant pentru contract intre societati

Buna ziua! Mi s-a cerut ultimul bilant si ultima balanta pentru incheierea unui contract cu un furnizor. As vrea sa stiu daca are dreptul alta societate sa-mi solicite bilantul? Mentionez ca doresc sa platesc cu CEC la termen. Ar putea sa verifice daca am avut incidente bancare.... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriela_peleanu , utilizator 15:07, 22 Noiembrie 2011
Poate sa-l ceara si de fapt bilantul nu e public?
Ba da, dar nu am auzit pana acum si vroiam sa ma informez. Cred ca pe mfinante nu este decat bilantul anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare bilant de catre furnizori inainte de publicare csabex csabex Buna ziua, unul dintre furnizorii mei solicita prezentarea bilantului inainte de publicarea acestuia. In ce conditii pot sa-i dau informatiile solicitate? ... (vezi toată discuția)
Total dezorientat - datorii pe firma fara activitate disperat123 disperat123 Buna, poate cineva sa ma ajuta in situatia de jos: in anul 1999 dec 31 am incetat activitatea pe firma.O perioada urmarita se de mine s-a depus bilant, ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)