avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... receptia finala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

receptia finala

Buna ziua
Ne-am construit o casa si am depus actele la primarie pentru efectuarea receptiei finale in iuna iunie 2011. Suntem in luna noiembrie 2011 si nu am primit nici o instiintare de la primarie pentru semnarea procesului verbal de receptie finala. Am tot sunat, ba n-am gasit-o pe dna care se ocupa de dosarul nostru, ba mi s-a spus sa mai astept ca o sa ma sune. Vina nu este a noastra bineinteles, noi avem cererea inregistrata la primarie, dar este obligatia mea sa-i bat la cap pe ei sa vina sa vada constructia daca lor nu le pasa? Daca termenul de 1 luna de zile in care trebuia sa-mi raspunda la cerere a trecut de mult timp, ce trebuie sa fac eu acum ca sa-mi intabulez casa?Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 00:49, 23 Noiembrie 2011
sa actionati primaria in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie noua feel feel Buna ziua, Va rog sa ma indrumati. Am construit o caza in baza unei AC ce expira in 25.11.2010. Am realizat receptia finala a lucrarilor in 09.11.2010. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)