avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cred ca am luat teapa de la un \"fond de investitii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cred ca am luat teapa de la un "fond de investitii privat"

am depus in luna august o anumita suma de bani cu gandul ca ma voi "imbogati" asa cum spuneau la momentul acela cei din firma, castigul ar fi de 90%. am tot primit telefoane de la un tip cum ca voi primi banii esalonat incepand cu 23 octombrie, apoi cu 1 noiembrie, apoi cu sfarsitul lui noiembrie. am incercat in mai multe randuri sa contactez firma dar fara nici un rezultat. nu stiu unde sa apelez ca sa imi recuperez macar banii mei. e vorba de 15000 ron. va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:12, 22 Noiembrie 2011
...nu imi dau seama cum nu v-ati gandit ca ...poanta-i veche...nici o afacere din lume nu poate avea profit 90% legal.

sistemele astea infractionale sunt extrem de bine puse la punct....
faceti plangere la politie pentru inselaciune in contracte....cat despre recuperarea efectiva doar printr-o minune mai puteti recupera ceva...a se vedea Caritas, FNI s.a.m.d....

respectivii se lupta de 20 de ani si....nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinceperea urmaririi penale din lipsa de probe certe+ martori ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. In data de 03.02.2013 am inregistrat la politie o plangere penala pentru violare de domiciliu, furt, distrugere, inselaciune impotriva unui om pe ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor mei in cazul falimentului unei banci mihafocsani mihafocsani Buna ziua Am o problema care ma framanta de cateva zile. Am depozite de economii euro la Alpha Banc si lei la Banca Romaneasca (amandoua grecesti). ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca antoniaantonia antoniaantonia Am facut un contract de descoperire de cont acum cativa ani, cand munceam. Din 23 august dint in SOMAJ TIMP DE UN AN. In 2012, am depus bani in contul datoriei ... (vezi toată discuția)