Buna ziua. In data de 03.02.2013 am inregistrat la politie o plangere penala pentru violare de domiciliu, furt, distrugere, inselaciune impotriva unui om pe care il tocmisem, sa se ocupe de treburile gospodariei. In data de 27.03.2013 a fost emisa o Rezolutie de neincepere a urmaririi penale din lipsa de probe certe+ martori. Martorii tocmiti de mine au luat bani si de la mine si de la parat. Omul a fost extrem de violent de mai multe ori cand vroiam sa ma apar de el, el punandu-mi in cafea ceva sa nu am putere de a ma lupta cu el si el lovindu-ma in cap si plecand cu bani, bunuri : mi-a furat, bani, bunuri noaptea si ziua venind cu cineva sa il ajute si in prezenta mea si in lipsa mea de acasa, eu nedandu-mi seama mai mult de un an. Omul este infractor pe mai multe planuri dar eu nu am stiut iar acum nu este nimic si nimeni sa ma ajute. Mai este o problema dinainte de a il cunoaste pe parat- o femeie care ajungea inaintea mea la treburile mele, notar, alte institutii, magazine (pe 17 ian acest an a intrat in banca prezentand o carte de identitate identica+ card identic cu numele meu si lucratorii nu si-au dat seama sau sunt in cardasie cu o afacere de pe piata neagra). Paratul s-a deplasat cu femeia respectiva si in strainatate si in tara facand infractiuni, femeia prezentand cartea de identitate si alte acte furate de el din casa mea. Pana acum nu am avut probleme dar nu este exclus sa apara pentru ca aceste bande de infractori sunt scoliti in strainatate pentru a comite infractiuni care nu lasa urme sau sterg ei urmele, victimele neavand cum sa se apere. Problema mea de acum este ce pot face cand el a lucrat murdar iar pe mine nu se baga nimeni sa ma ajute, el lucrand sa inspire frica, nimeni de fapt nu are un interes cat de mic de a-si risca linistea vietii pentru a ma ajuta pe mine din mila, paratul fiind cunoscut de infractor, om din lumea excrocilor, batausilor a oamenilor cu care nu are nimeni puterea de a se lupta. Va rog da-ti-mi sfaturi, ganditi dvs aceasta situatie pentru ca eu nu am cu siguranta gandirea cea mai inspirata de a ma descurca intr-o situatie atat de grea.
Multumesc