avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Produs vandut online, ajuns deteriorat - poate sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Produs vandut online, ajuns deteriorat - poate sa-mi faca ceva politia sau nu (?

Am probleme cu um cumaprator (din Galati) de pe un site de licitatie cunoscut, care din prima clipa a constatat cu nerusinare ca eu i-as fi trimis produsul spart si acum de la posta nu mai poate fi despagubit pt ca nu a facut procesul verbal in ziua cand a ridicat coletul . Eu sunt persoana fizica , si pot spune ca am mai vandut acelasi produsul identic si la altcineva care n-a avut nici o problema . Sotul doamnei a vorbit f vulgar si mi-a adresat injurii si ca ma da la Politie pt ca nu-i restitui banii. Nu pot sa-i restitui banii pt ca si eu am cumparat produsul si nu mi se pare normal sa raman eu in paguba, poate chiar minte pt ca mie nu mi-a trimis nici o poza sa vad ca acel produs e spart. Am umblat si m-am interesat sa vedem daca poate sa-si recupereze banii de la posta dar era prea tarziu, plus ca doamna din Galati mi-a spus clar ca ea nu asteapta 30 de zile sa-si primeasca banii.
Intrebarea este ,
Ce poate politia sa-mi faca ?
Pot sa-i dau si eu in judecata pt injurii ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:23, 22 Noiembrie 2011
atit timp cit nu dovedesc faptul ca daunele sunt produse din culpa dvs, nu au ce sa faca. produsul putea fi stricat chiar de ei, este suficient sa sustineti ca nu este culpa dvs. Ei trebuie sa faca dovada faptului ca prejudiciul este produs de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune - telefon defect cumparat de pe internet Maryus19 Maryus19 Buna , in urma cu 4 zile am achizitionat un telefon in urma unui anunt postat pe internet . Telefonul urma sa-mi fie livrat prin posta de catre vanzator . Ieri ... (vezi toată discuția)
Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)