Am o intrebare legata de documentatia si legislatia valabila pentru inchirierea sediilor de firma. Exista un contract de chirie intre 2 pers fizice ( proprietar si chiars). Chiriasul, a decis ulterior mutarea unui sediu de firma la apartamentul pe care il are in chirie. Presedintele de asociatie a vazut ca aici functioneaza un birou. Cere acordul vecinilor pentru functionarea acestui birou. De asemenea cere o convenctie intre firma si asociatia de locatari. Doreste sa stie cati "vizitatori" vor fi zilnic la acest birou.
As vrea sa stiu care sunt STRICT documentele necesare pentru aceasta functionare. Ce drept are presedintele de asociatie sa intre in acest birou fara a fi invitat.Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe detalii
daca firma va avea doar sediul la adresa, fara activitate , veti avea nevoie de acordul vecinilor dreapta , stanga , sus si jos si de cel al Asociatiei care va aplica stampila pe acel acord , pentru a va inregistra la registrul Comertului. daca firma dvs. va desfasura vreo activitate la sediu atunci este nevoie de acordul tuturor proprietarilor (jumatate plus 1 ) .Presedintele nu va intra in acel birou fara acordul dvs . Va stabili daca exista vreo paguba pentru asociatie in cazul functionarii vreunui birou la adresa si va trece la intretinere un numal mai mare de persoane, probabil.
Sediu de firma
Marta Tot
Daca doresc sa nominalizez ca sediu de firma un spatiu din apartamentul meu, prprietate personala, situat intr-un imobil in care mai domiciliaza ca si chiriasi ... (vezi toată discuția)