avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Functionare SRL in bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Functionare SRL in bloc de locuinte

Va rog sa ma informati daca o societate comerciala poate functiona la domiciliul administratorului, fara aprobarea tuturor proprietarilor condominiului ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
Simonsab, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:18, 6 Aprilie 2012
O societate comerciala isi poate stabili sediul social intr-un apartament, indiferent cine este proprietarul. Este necesar doar acordul vecinilor alaturati (dupa caz - sus, jos, stanga, dreapta) si avizul administratorului asociatiei de proprietari.
Acordul asociatiei de proprietari prin presedintele acesteia ca reprezentant, nu avizul administratorului care este un angajat.
In caz ca unul dintre vecini sa zicem din stanga sau din dreapte nu e de acord,intrucat la sediul acestei societati vin multi clienti, cui i se poate adresa cu o plangere ? Multumesc !
Cine? Vecinul sau administratorul cu sediul s.r.l.-ului?
Simonsab a scris:

In caz ca unul dintre vecini sa zicem din stanga sau din dreapte nu e de acord,intrucat la sediul acestei societati vin multi clienti, cui i se poate adresa cu o plangere ? Multumesc !

Nu este de acord vecinul, nu se poate stabili sediul social. Pentru stabilirea sediului social este necesar acordul tuturor vecinilor limitrofi.

@elga50: corect, presedintele asociatiei.

Alte discuții în legătură

Sediu social al firmei mancipri mancipri intr-un bloc de locuinte , sunt necesare aprobarile vecinilor in cazul in care cineva are sediul social al unei firme in apartamentul proprietate personala ? (vezi toată discuția)
Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Infiintare sediu social-punct de lucru cristi simion cristi simion va rog sa-mi explicati urmatoarele aspecte: 1. un locatar(proprietar) doreste sa schimbe sediul social al unei firme.Administratorul unic al firmei este alta ... (vezi toată discuția)