avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cat costa serviciile unui avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cat costa serviciile unui avocat

va rog sa-mi spuneti cat costa angajarea unui avocat pentru a reprezenta un sindicat in instanta in proces pentru recuperarea unor drepturi banesti neacordate de catre angajator in conformitatae cu cele prevazute de Contractul colectiv de munca,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 22 Noiembrie 2011
In profesia de avocat nu exista onorarii minimale sau maximale,onorariul se stabileste de comun acord cu clientul,in functie de anumite criterii cum ar fi:natura litigilui,volumul de munca,implicatiile spetei,activitatea desfasurata de avocat etc,
dancerhd a scris:

va rog sa-mi spuneti cat costa angajarea unui avocat pentru a reprezenta un sindicat in instanta in proces pentru recuperarea unor drepturi banesti neacordate de catre angajator in conformitatae cu cele prevazute de Contractul colectiv de munca,

Onorariile difera de la un avocat la altul .. sindicatul isi poate angaja si un consilier juridic pentru a-i reprezenta in proces .. in acest caz, se va putea stabili un salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocati mdanicoleta mdanicoleta va rog sa-mi spuneti care mai sunt onorariile avocatilor si ce e inclus in pretul respectiv (vezi toată discuția)
Onorariu avocați BogdanM88 BogdanM88 Cuantumul onorariului dat avocaților este limitat obligatoriu de vreo grilă, în funcție de anumite criterii? (obiectul dosarului, valoarea ... (vezi toată discuția)