Am titlu executor, pentru o anumita suma. Debitorul a fost somat, iar dupa aceea executorul s-a deplasat la sediul acestuia, unde nu a gasit pe nimeni, apartamentul fiind inchis. Vecinii au afirmat ca administratorul societatii debitoare este foarte rar acolo, si ca este mereu plecat.
In conditiile in care am titlu, debitorul a fost somat, are un apartament, si cel mai probabil si bunuri, in ce conditii se poate trece la executarea silita mobiliara ( a bunurilor care s-ar putea gasi inauntru ) sau imobiliara ( apartamentul care este sediul firmei ) ???
Este recomandabil sa faceti executare silita imobiliara daca firma este proprietara apartamentului.
Adresati o cerere in acest sens executorului judecatoresc care sa afle in proprietatea cui se afla apartamentul.
O alta intrebare, legata oarecum de apartament, in cazul in care nu este proprietar, o inchiriaza doar, sa zicem, insa ar putea exista bunuri acolo, care pot fi urmarite, in ce conditii, sau eventual exista vreo posibilitate de a intra acolo, in vedere efectuarii unor verificari ?
In conditiile in care nu il gasim pe administrator, care cel mai probabil a plecat din tara, cum putem intra in imobil? Sa formulez o cerere catre executorul judecatoresc prin care solicitam sa intram si sa valorificam bunurile ? Sau care e procedura ?
Debitor "disparut" .... ce intrebare Daca patrimoniu este de gasit si il puteti executa fara scrupule !.
daca patrimoniu ar fi disparut abia atunci aveati o problema.... Daca executorul nu va satisface, schimbati-l si problema dvs se va rezolva.
Nu stiti, intrebati un alt executor , insotit d avocatul ales de dvs .
Ce este mai important ... Ambii sa fie profesionisti cu experienta si sa-si faca datoria, fiecare in dreptul lui, asa cum si dvs ii remunerati conform onorariului avansat !
Restul este filosofie !
Titlu executoriu
madi33
As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Cumnatul meu s-a angajat la o firma unde au cerut garantie imobiliara si a girat cu apartamentul ... (vezi toată discuția)